Przygotowywanie posiłków kuchni hinduskiej i indonezyjskiej, obrabianie termiczne półproduktów i produktów ( w tym grillowanie, smażenie, kebab, gotowanie), opracowanie menu ze szczególnym uwzględnieniem alergenów i stopnia ostrości potraw wynikającego ze stosowanych przypraw, ustalanie składów surowcowych, przygotowanie informacji o skłądzie alergenów uwzględniających stosowane przyprawy oraz informacji o przyprawach, o ostrości potraw, stosowanie przypraw korzennych,zamawianie surowców, dbanie o właściwy skład przygotowywanych potraw, przygotowanie i sprzątanie stanowiska pracy. Rozwożenie posiłków do klientów.
Wymagania konieczne:Uprawnienia: Prawo jazdy kat. B
Wymagania dodatkowe:Wykształcenie: średnie zawodowe, kierunek: kucharz/kuchnie orientalne
Wymagania inne:- język angielski w stopniu komunikatywnym ( pracodawcy porozumiewają się w języku angielskim)- znajomość kuchni hinduskiej i indonezyjskiej, w szczególności tradycyjnych potraw z ryżu
Miejsce pracy:Wejherowo
Rodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto:od 4 666 PLN